Synergimellem medier

Cross-channel betyder al eller alt. Channel er engelsk for kanal. Slår man dem sammen, får man “alle kanaler”. Kort sagt går cross-channel ud på, at I skal være til stede på alle kanaler med forbrugeren i centrum. I skaber en ensartet oplevelse for forbrugeren, så det er nemt og bekvemt at beslutte sig for køb i jeres butik.

Det er ikke nok at være skarp på én ting, I skal være skarpe på dem alle. Det handler om genkendelighed og identitet.

Cross-channel er den perfekte kombination af strategi, markedsføring og kommunikation – fysisk såvel som online.

Kort sagt: synergi mellem medier.

omnichannel

1.

Strategi underbygger jeres forretning, vision og service. Det skal hænge sammen og give mening for forbrugeren. Få styr på jeres prioriteter og dermed jeres strategi.

2.

Markedsføring skaber synlighed – på tryk og på nettet. Vi er eksperter i begge dele. Markedsføringen kan ikke være alene om opgaven, så tænk strategi og kommunikation ind på alle jeres kanaler.

3.

Kommunikation handler i sidste ende om salg, også når I kommunikerer værdier og tips & tricks. Al jeres kommunikation skal indeholde en salgsvinkel og være relevant for forbrugeren.

Cross-channel skabersynergi – og vækst

Cross-channel handler om synergi – på tværs af jeres kanaler og medier. Der skal skabes en rød tråd i strategi, markedsføring og kommunikation.

Cross-channel er ikke kun et smart ord. Det er en tilgang til at drive forretning, hvor alle kanaler hænger sammen. Det er også en kultur, der skal arbejdes ind i jeres virksomhed, så alle medarbejdere deltager i processen.

Cross-channel er som skrevet tidligere synergi mellem medier, hvor forbrugeren er i fokus. Det stiller store krav til jer som virksomhed, men også store gevinster når I når i mål.

omnichannel

Med Lynge Olsen Group når I hele vejen rundt

Vi har hjulpet detailbranchen med strategi, markedsføring og kommunikation I over 25 år. Vi ved, hvad der skal til for at skille sig ud. Vi har hjulpet store internationale kæder og små lokale forretningsdrivende. Vi tager alle opgaver seriøst – og arbejder i tæt samarbejde med vores kunder.

Styrk jeres identitet med strategi, markedsføring og kommunikation i én samlet pakke

Vi har sagt det før, men gentager det gerne. Cross-channel er synergi mellem medier med forbrugeren i centrum. Det skal gøres så nemt, bekvemt og genkendeligt som muligt.

Der bliver snakket en del om kunderejser og touchpoints – især når det gælder webshops og handel online. Det er vigtigt, at I har styr på hvor jeres kunder ser jer, hvad de klikker på, hvilke budskaber I har – på de forskellige kanaler.

Kunden skal være i centrum – under hele forløbet. Der skal være en ensartet følelse, når de navigerer rundt på hjemmesiden, når de læser jeres tryksager eller kigger på jeres Facebook-side. I skal skabe værdi og relevans samt skille jer ud. Det kan I kun, hvis I forstår jeres kunder og deres behov.

 

Når I har samlet viden om jeres kunder, kan I levere skarpere og mere relevant markedsføring mod dem. I skal have en klar vision om hvordan I vi kombinere strategi, markedsføring og kommunikation for at nå i mål med jeres vision for virksomheden.

Vi får den røde trådgennem nåleøjet

Lynge Olsen Group hjælper med at definere eller optimere jeres strategi.

Vi skal finde ud af, hvad jeres DNA består af. Der skal styr på virksomhedskultur, styrker og svagheder. Der skal findes et fælles udgangspunkt for jeres fremtid. Strategi handler i høj grad om at finde jeres styrker og svagheder, så der kan optimeres på dem fremadrettet.

Strategi &kommunikation

visuelidentitet

Udseende er ikke alt …

Men det hjælper på førstehåndsindtrykket.

Hvad har de største brands til fælles? En stærk visuel identitet, som folk genkender over hele verden.

Jeres succes som virksomhed afgøres i høj grad af jeres genkendelighed. Lad os hjælpe jer med et look og en visuel identitet, som folk vil huske. Vi udvikler alt fra logodesign og strategisk brandidentitet til hele grafiske totalløsninger.

Webudvikling

Hvad end I går med tanker om en hjemmeside eller en webshop – er vi klar til hjælpe.

Vi leverer en målrettet løsning, der skaber maksimal trafik og høj konvertering. Vi udvikler websiteløsninger, der tiltrækker mange folk og konverterer dem til tilfredse og loyale kunder.

websitewebshop

onlinemarkedsføring

 • SoMe
 • Seo
 • re-marketing
 • Adwords

Skab relevans og værdi

3/4 af danskerne er på de sociale medier! 2/3 af dem tilgår mindst to eller flere sociale medier i løbet af en uge. Mød jeres kunder hvor de er. Online. Kommunikation på de sociale medier handler om mennesker og følelser.

Kan det trykkes– trykker vi det

Vi ved alt om print.

Vi trykker bøger, flyers, kataloger, magasiner, aviser eller kommercielle tryksager. Vi har over 25 års erfaring med grafiske opgaver til tryk. Vil I kombinere jeres online markedsføring med tryksager, er vi det rette valg.

Tryksager medier

Butik

Butiksindretning og design

Indretning, design og service er altafgørende for jeres butik. Jeres kunder skal kunne huske besøget – så de kommer igen … og igen!

De rette Point-of-Sale (POS) materialer fremmer salget og øger fokus på produktet.

Vi har de rette løsninger – både når det gælder design, udvikling, indretning og kommunikation.

Er du interesseret i, at høre

mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

  Medarbejdere
  Medarbejdere
  Medarbejdere
  Medarbejdere

  Casper Bisgaard

  Kontaktchef

  Rasmus Tietze Lahrmann

  Head of e-commerce

  Casper Bisgaard

  Kontaktchef

  Rasmus Tietze Lahrmann

  Head of e-commerce