Mangeårigt partnerskab forlænges

Suveræn vækst i Butikskæden Nærkøb A/S er skabt i samarbejde med kædens bureau Lynge Olsen Group A/S

Ofte når der tales om convenience falder ordene på madløsninger, der gør det lettere i forbrugerens hverdag.

Men convenience er meget mere end blot lettere måltidsløsninger. Convenience er i dag at møde forbrugerens behov lige der, hvor det er – lige fra udlevering af pakker fra GLS og DAO til køb af ugeblade, spil, morgenbrød, tobak, slik og is til hygge og selvfølgelig de varer, du lige står og mangler.

NærKØBs evne til at overleve som kæde, og sågar at vokse markant skyldes i høj grad den tilpasningsevne de enkelte butikker har for at imødekomme de lokale forbrugeres behov.

NærKØB fungerer som en frivillig butikskæde med selvstændige butiksejere, der driver deres egne butikker. Kæden tæller pt. 282 butikker og rejsen ender ikke her. I 2019 forventes væksten at fortsætte.

Samarbejdet intensiveres i 2019

Lynge Olsen Group A/S har igennem en lang årrække leveret marketingydelser til NærKØB. Ydelserne strækker sig vidt. Vi leverer bl.a. butiksmaterialerne til kædens kampagner.

”Vores samarbejde intensiveres i 2019, så vi kan være med til at sikre, at NærKØB står stærkt som kæde og med en skarp profil overfor forbrugeren”, udtaler Mads Laursen fra Lynge Olsen Group A/S. Og fortsætter ”Vi har forlænget vores strategiske samarbejde med NærKØB for yderligere 3 år, så vi kan være med til at fasttømre NærKØB som en af de stærkeste convenience-kæder i Danmark”.

Adm. direktør for Butikskæden Nærkøb A/S, Jens O. Bylling Jensen, udtaler:

”Vækst og udviklingen af kæden er sket sammen med vores bureau Lynge Olsen Group. Bureauet har stort branchekendskab og formår at skabe salgsfremmende Instore materialer og sparre omkring udvikling af kædens delkoncepter”.

Lynge Olsen Groups hovedfokus er at skabe værdi for specielt butikskæder i detailsektoren, hvor vi servicerer en lang række kæder indenfor; dagligvarehandel, elektronik, trælast, cykler, maling, autotilbehør, møbler og boligindretning.

For yderligere information om Lynge Olsen Group ApS kontakt Partner Mads Laursen.