Nyt design skal skabe genkendelighed og signalere økologi.

Vi har gennem det seneste stykke tid arbejdet intensivt sammen med Økoladen og Jan Elmelund med udviklingen af deres nye emballage. Emballagen skulle adskille sig med farve ud fra smagsvariant, og have et gennemgående iøjnefaldende, men samtidigt bæredygtigt look, der fungerede side om side på hylder og i displays.

De forskellige varianter har deres eget farveunivers, der relaterer til deres smag. Chokoladen fra Økoladen er 100% økologisk og de små smagsmirakler laves i hånden – på den måde får man en bedre føling med råvarerne.

Chokolade fra Økoladen er den perfekte gave til den kvalitetsbevidste forbruger, der gerne vil have et 100% lækkert og eksklusivt produkt.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer.