Cases

Se et udsnit af vores mange spændende cases her

En stærk full-service aftale giver
First Stop den travleste tid i 30 år

Med en gennemarbejdet cross-channel strategi har First Stop Vordingborg fejet alt konkurrence i nærområdet til side. De har vækstet kraftigt på deres salg af vinterdæk, og ikke mindst på totalløsningen, med montering, afbalancering og dækhotel.
Læs mere...

Stolt leverandør af
Dagrofa’s personaleblad Stregkoden

Lynge Olsen Group har designet og trykt endnu et flot personalemagasin til Dagrofa. Magasinet udkommer til alle Dagrofas medarbejdere i Meny, KIWI, SPAR, Min Købmand, LETKØB og Foodservice Danmark. 

Skal du have designet og trykt et magasin, tidsskrift til distribution i flere lande eller et eksklusivt modemagasin med en parfumeprøve skjult blandt siderne? Uanset hvilket behov du har, så kan vi hjælpe dig med at designe, korrekturlæse, trykke, pakke og distribuere dit magasin med den bedste trykkvalitet. 

Kontakt os allerede i dag!

NY E-commerce platform styrker
Sweet Home´s førerposition

Sweet Home Garant har fået en ny E-commerce platform der skal sikre yderligere vækst på det Grønlandske marked. Som full-service bureau for Sweet Home, har vi altid den samme projektleder koblet på kunden. På den måde skabes et samspil der skaber resultater – hver gang.
Læs mere..

Nu vil vi altså ikke holde tæt længere!

Tillykke til Køge Nord GYN/OBS Klinik med åbningen af jeres nye klinik i dag. Vi har haft den glæde at være med til at udvikle deres visuelle identitet for kampagnen  ”Hold tæt!”
  • Gimmicks √
  • Annoncering √
  • Brochurer √
  • Go Cards √
  • Plakater √
  • Out-door √
  • Brevlinje √
Lynge Olsen Group – Vejen til et godt samarbejde. Kontakt: Anita Lund Thrane på: 2023 8387  

ByFrisenholm – Exclusive Jewellery

Så har vi fået kørt endnu et spændende projekt sikkert i mål. Denne gang fik ByFrisenholm en totalløsning - Visuel identitet inkl. nyt logo og payoff - E-mærket webshop - SEO tekstforfatning - Online markedsføringspakke - Projektledelse. Det har været et kanon projekt, og vi glæder os til det fremadrettede samarbejde! Se løsningen, og handl samtidig eksklusive smykker til fantastiske priser på www.byfrisenholm.dk   Står du og har behov for en løsning, så tøv ikke med at tage fat i os for en snak!

Faxe Kommune – Eco Valley

Endnu en god GRUND til at vælge Lynge Olsen Group - I tæt samarbejde med Business Faxe Copenhagen, har vi leveret en samlet kommunikationsløsning i forbindelse med salg, og markedsføring af Erhvervsgrunde i Faxe Kommune, med særligt fokus på en ny udstykning – Eco Valley. Til Eco Valley projektet har vi leveret; kommunikationsstrategi, Visuel identitet, Website, outdoor, foldere, annoncer, manuskripter, projektledelse og strategisk rådgivning.

Elplus webshop

Elplus webshopløsning med integration til C5 varelager. Med Elplus nye løsning kan man bestille varer fra hele kysten og få det tilsendt lige til døren.

FIRST STOP DÆKCENTER – WEBSITE

Til Sydsjællands bedste dækcenter har vi lavet et nyt website. Siden er lavet i Wordpress og gør det muligt for First Stop at fortælle om deres services. Siden er 100% responsiv. Der tilkobles også snart en shopdel på siden, så man kan købe sine dæk, fælge mv. direkte på siden

Næstved Boldklub website

Nyt website til Næstved Boldklub Så har vi lanceret vores seneste online løsning. Denne gang til Sydsjællands bedste fodboldklub! ;-) Et fantastisk fan-site bygget i Wordpress. Vi har derudover koblet en shopfunktion på, så fans kan få fat i ”De Grønnes” merchandise. Af andre specielfunktioner er et avanceret trup- og ligasystem, der gør det muligt nemt at holde styr på spillerpræsentationer med mål, kort, og optrædener!

Karnow Group

VI ELSKER BØGER, DET KAN DU FÅ PÅ TRYK
Til Karnov Group har vi leveret en bogproduktion på 6 bind. Vores største bogproduktion i år indtil videre. Det er en produktion på 6 bind med 10.512 sider. Der er i alt trykt 3.153.600 sider på fine silk papir. Bøgerne er udstyret med eksklusiv Buckram omslag. Der er brugt 160 g. for og eftersats i farvet kaskade. Omslaget er præget med sort hotfoil. Der er isat farvet kapitælbånd.
Udover at trykke færdige bøger i sublim kvalitet, så leverer vi også opsætning, korrektur og grafisk design, samt en bred vifte af bl.a. omslag, indbinding, udstandsning, emballering, transport og distribution. Vi er med andre ord glade for tryksager. Og perfektion er en del af pakken hver gang.

Næstved Boldklub Fan app

Som en del af vores nyerhvervede sponsorat, har vi udviklet en mobil fan-app til Næstved Boldklub. Vi er stolte af at kunne bidrage med en sjov og nem måde for Næstveds mange fans at kunne støtte op om deres lokale fodboldhold og følge med i de seneste nyheder i klubben. Vi håber på at kunne udvikle videre på samarbejdet i fremtiden, og derved hjælpe Næstved Boldklub med at promovere sig selv på bedst mulig måde.

Businessfaxe.dk

Vi leverede en skræddersyet open-source løsning til Business Faxe. De havde behov for en lækker moderne hjemmeside, hvorfra deres kunder hurtigt nemt kunne finde frem til arrangementer, kontaktpersoner mm. Siden blev lavet 100 % responsiv. Se løsningen på www.businessfaxe.dk

Lastvognscenter 24-7

KP Logistik ønskede at kunne varetage lastvognsservices af deres egen flåde samt andres lastvogne. Vi udviklede derfor et totalkoncept, som indebar visuel identitet, opsætning af facadeløsning, hjemmeside, samt foliering af servicevogne. Se løsningen på www.lastvognscenter24-7.dk

Stop Kræften landsindsamling

Vi har stået som overordnede projektledere for den årlige landsindsamling for Kræftens bekæmpelse i Grønland. Herunder står vi for koordinering med den landsdækkende TV station, trykning af materiale, produktion, indsalg af merchandise, samt hele den visuelle identitet for hele kampagnen.

Arctic winter games 2016

Igennem det seneste år har vi udviklet, produceret og sendt en masse merchandise til Grønland, Canada og rundt om i Danmark. Gennem et udbud som vi vandt, leverancen af et komplet sortiment af officielt merchandise til AWG2016. 
Vi har sammen med vores samarbejdspartner udviklet et unikt sortiment der består af alt fra beklædning, give-aways, kultur items og pins. Vi har etableret distribution og salgskanaler i alle de største byer i Grønland via Pisiffik ligeledes er der udviklet en onlineshop, med salg af items til både Danmark, Grønland, USA og Canada. Arctic Winter Games 2016 bliver afholdt i næste måned i Nuuk. Det vil være en af de største sportslige og kulturelle begivenheder, der nogensinde er afholdt på grønlandsk jord.

Dansk camping union

Danmarks største forbrugerorganisation inden for camping med over 50.000 medlemmer. Målt i forhold til indbyggertal er det verdens største campingorganisation. Gennem de sidste 18 år har Lynge Olsen Group været full-service reklamebureau for Dansk Camping Union.

Sweet Home Garant

Vi er full-service bureau for Sweet Home Garant og har været det siden 2012. Vi laver alt fra grafisk opsætning, tryksager, strategisk sparring, mv.. Herudover har vi udviklet webshoppen, www.sweethome.gl, hvor vi kører både Adwords samt SEO varetagelsen på. Ydermere har vi i samarbejde med Apps4All udviklet en app for Sweet Home Garant, som er integreret med deres webshop

Pisiffik

Pisiffik er Grønlands største detailkæde med mere en 30 butikker på den grønlandske vestkyst. Pisiffik har igennem de sidste 13 år, valgt at bruge Lynge Olsen som strategisk samarbejdspartner og full-service reklamebureau, da vi har den største erfaring med grønlandsk detailhandel, den tosprogede kommunikation samt logistik og distribution.

Vil du i dialog med os?

Kontakt os